• Dudor a here alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! A páromnak a herezacskója alatt, a két lába között nőtt egy duduor, aminek mérete kb. 3x4 cm.Nagyon zavarja az üléskor, járáskor, de nem fájdalmat nem érez. Már máskor is nőtt ilyen és azt mondja akkor is elmúlt magától, de én már aggódom, hogy mi lehet ez? Kérem válaszoljon, mert orvoshoz nem tudom elküldeni! Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gáttájék témában

        Tisztelt Kérdező! Vizsgálat nélkül valóban nehéz nyilatkozni. Amennyiben a végbélnyíláshoz közel helyezkedik el aranyér a legvalószínűbb. Mivel nem ismert az elváltozás jelleg kezelésre sem tudok tanácsot adni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010-06-14 20:03:38; Megválaszolva: 2010. június 26., 17:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: