• Lábizzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Páromnak nyáron is izzad a lába és ezért papucsot sem tud hordani csak edző cipőt,pamut zoknival. Kérdésem az lenne hogy mi lehet ennek az oka,ill.hogy tudnánk ezt kezelni? Milyen készítmény lenne a legjobb megoldás?

        Köszönettel: Lili

        WEBBeteg szakértő válasza a izzadás témában

        Kedves Lili!

        Az izzadást, mely nem betegség, hanem tünet, számos dolog okozhatja, lehet betegség tünete és alkati dolog is, ezt a tünetet az egyéb tünetekkel és a kórtörténettel együtt kell értékelni.

        Javaslom, hogy párja keresse fel a háziorvosát egy rutin labor és egy fizikális vizsgálat céljából, ugyanis okozhat izzadást pajzsmirigy túlműködés, egyéb hormonális elváltozások, máj-, vesebetegségek, rossz, nem szellőző lábbeli, stressz, stb.

        Használjon solutio antisudoricát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-15 11:29:11; Megválaszolva: 2010. június 15., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: