• Ez vajon betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő /úr !

        Napközben átlagos folyadék mennyiséget fogyasztok de délután és este jóval többet, leginkább vizet.

        Ami nagyon kellemetlen és zavaró mostanában ( kb 1-2 hónapja) alvás közben rendszeresen leizzadok,főleg a felsőtestem illetve legjobban a fejem (arcom fejbőröm és ezáltal tiszta víz a hajamis)

        Kérdésem, hogy ez valami egészségügyi rendellenesség vagy táplákozási szokást kellene váltani vagy alvási probléma?

        Főttételt csak este tudok fogyasztani,az ágyat kb 1éve cseréltem  "szerintem " megfelelőre ami közepes keménységű.

        Válaszát Tisztelettel megköszönöm  Békefi Pál

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a izzadás témában

        Tisztelt Pál! A túlzott folyadék fogyasztás miatt javasolt a cukorháztartás vizsgálata, mert a cukorbetegség első tünete lehet az Ön által leírt eltérés. Az éjszakai izzadás miatt pajzsmirigy betegséget, illetve TBC-t is ki kell zárni. Javaslom, keressen fel egy belgyógyászati szakrendelést, ahol rutin laborvizsgálatot is el tudnak végezni Önnél, és közelebb kerülhetünk a diagnózishoz.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-11 07:34:09; Megválaszolva: 2010. június 11., 07:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: