• Sebfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr !

        Szeretném megtudni,hogy egy éve voltam szív-ér vizsgálaton combomon keresztül végezték a katértelt. kérdésem, hogy mi az oka, hogy egy év után is érzem néha erős nyílalás vagy hosszú tompa fájás ennek igy kell leni.e? vagy valami más oka lehet.

        Köszönőm válaszát tisztelettel H.Katalin

        WEBBeteg szakértő válasza a katéter témában

        Tisztelt Kérdező!

        Minden műtéti metszés heggel gyógyul. Az apró bőridegek átvágásra kerülnek. Ezek elkerülhetetlen dolgok. Idővel ezen területek teljesen eltérő egyedi sajátosságok alapján lehetnek érzékenyek. Amennyiben nem erősődő a fájdalom és nincs bőrpír nincs teendő.



        Kérdés: 2010-06-11 11:11:25; Megválaszolva: 2010. június 11., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: