• Szülés óta 2-szer szeretkeztünk 10 hónap alatt, előtte nem volt gondom a sexel, mitől csökkent a vágyam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

        Szeretném kérni a segítségét! Mitől lehet, hogy ennyire lecsökkent a nemi vágyam?

        Terhességem előtt rendszeresen szeretkeztünk férjemmel, volt hogy heti 3-4 alkalommal, de 1-2 biztosan. Ez idő alatt nem szedtem gyógyszer, mert terveztük a babát. Terhességem alatt ez némi képpen csökkent, mert nem volt nekem jó, de szülés után szinte teljesen megszünt a sex, 10 hónapos múlt  a kisfiam és szülés óta 2-szer voltunk együtt. Nem is kívánom annyira  a sexet, pedig nagyon szeretem a férjem. Estére úgy esek be az ágyba a fáradságtól, ha 1-szer 1-szer vágyat is érzek, az csak úgy napközben jön magától, de az a baj, hogy mire haza ér a munkából a férjem, elmúlik. Ambroxol nevű fogamzásgátlót szedem, mert még szoptatok, lehetséges, hogy az csökkenti a vágyat, és a fáradság még rátesz egy lapáttal? Mivel amikor régebben is szedtem Triregolt, akkor is kevesebb volt a vágyam, amikor pedig nem szedtem, akkor nagyobb volt.

        Hála istennek párom türelmes, de félek hogy egyszer elfogy, és meg is értem.

        Lehetne szedni valami természetes alapú vágykeltőt, ha  már nem szoptatok?

        Mert egyszer régebben olvastam egy női magazinban valamilyen gyógynövényből készült vágykeltő készítményt, amit patikában lehet kapni, de nem emlékszem a növény nevére, amelyből készül? és a tabletta nevére sem? Az igazat megvallva pedig amikor a gyógyszertárba bemegyek, mindig sokan vannak és nem merem megkérdezni a nevét, mert sajnos az emberek mentalitása olyan, hogy a másik nyakára állnak, hogy lássák mit vesz, és így mindent hallanak. Kérem adjon nekem valamilyen tanácsot, hogy mit tegyek? Hagyjam abba a fogamzásgátlót, hiszen így értelme sincs szedni, és drága is.

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kdves Hölgyem!

        A fogamzásgátlók ritkán okozhatják a vágy csökkenését, ha pontosan megírja, hogy mit szed, pontosabb váálaszt tudunk adni, de az Ambroxol nem fog. gátló, hanem egy köptető, nyákoldó, ezt sztem véletlenül elírta. Ha ezt pontosítja, hamarosan választ kap kérdésére.Köszönjük.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2010-06-09 11:01:18; Megválaszolva: 2010. június 09., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...