• Gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő

        jelenleg Atorist(20mg-os) szedek koleszterincsökkentőként illetve ha esetleg az nem kapható az adott napon akkor Torvalipint(20mg-os)  helyette. Köszönöm a válaszát és a tájékoztatást.

        tisztelettel G. Ibolya

        WEBBeteg szakértő válasza a koleszterincsökkentő témában

        Kedves Ibolya!

        Az Atoris biztonságosan szedhető hosszú távon, mellékhatása lehet allergiás reakció, émelygés, puffadás, emésztési zavarok, székrekedés, hasmenés, álmatlanság, mellkasi fájdalom, egyik legsúlyosabb, de ritka mellékhatás az angioneurotikus ödéma, illetve az izomkárosodás, ha erre van gyanújel, azonnal forduljon orvoshoz!

         



        Kérdés: 2010-06-08 13:46:20; Megválaszolva: 2010. június 08., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: