• Miért fáj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktor

        a gondom az hogy szex után mindig bedagad az intimrészem és nem tudom mitől lehet ez utána fájdalmas ha hozzá érek, néha viszket is. ez valami fertőzés lehet vagy mi okozhatja?? kérem segitsen

        WEBBeteg szakértő válasza a duzzanat témában

        Kedves Kérdező!

        Ön férfi vagy nő? Milyen mértékű a duzzanat? Pontosan hol tapasztalja? Egyéb esetben duzzadt-e, vérbő-e, fáj-e?


        Dr. Koór Sándor
        urológus

        Dr. Koór Sándor

        Kérdés: 2010-06-08 11:02:30; Megválaszolva: 2010. június 08., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: