• Izom- vagy ideggyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

         

        Fél éve már hogy sikeresen megműtöttek pectus excavatummal, minden rendben is ment, azon kívül, hogy egy műtéti sebem nem akart gyógyulni. Kiderült hogy egy fonal a bordánál nem szívódik fel, ezt el is távolította a nagy műtétet is végző orvosom 2 hónapja. Rendben voltam 2 napig.... Belázasodtam, meg sem bírtam mozdulni úgy fájt a mellkasom 2 oldala, valamint a hátam. Kiderült, hogy elvileg a fonal eltávolítása közben került belém valami fertőzés a műtőben, vagy pedig már egy meglévő sebfertőzés jutott beljebb. Kórházban kezeltek antibiotikummal 1 hétig, ez sikertelen volt. Újabb 1 hét jött, valamint utána még itthon 2 hétig szedtem. Lázam azóta nem is volt, de a hőemelkedés, és a fájdalom hullámzóan, de folyamatosnak mondható. Terhelésre csak rosszabb. Konkrétan az oldalam fáj, a bordák, és a hátam lapocka tájékán. A testem nagyon elgyengült mióta ez megy, minden nap fájdalomcsillapítót kell szednem. Az orvosom már nem tud mit szólni ehhez, de szeretnék újra normális fizikumot. Önnek van valami ötlete hogy mivel állok szemben, vagy esetleg mi rá a megoldás? Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Előző, azonos tartalmú levelére hamarosan válaszol szakértőnk.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.


        Kérdés: 2010-06-08 10:00:09; Megválaszolva: 2010. június 08., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...
        Tisztelt Doktor Úr! Felnőttkori pattanásosság miatt kerestem fel korábban kezelőorvosomat, majd pár hatástalan külsőleges kezelés után nőgyógyászom javaslatára hormonvizsgálatokra mentem. Ezt a mintát menstruáció előtti 7.napon kellett...