• kartörés e vajon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én az autóm mellett áltam félig kinyitott ajtónál, és egy pészmékeres nő meg beletolatott az autómba úgy, hogy engem nekinyomott a kocsimnak. Jelenleg kezd beduzzadni a jobb kézszáarm és kicsit zsibbad, érzékeny akkor is amikor a számítógép gombjait kezelem. mindenképpen menjek be röntgenre ügyeletre vagy holnapra jobbulni fog és akkor nem szükséges bemennem ügyeletre?

        WEBBeteg szakértő válasza a baleset témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt tünetek alapján inkább zúzódásnak tűnik. Az első lépés a kímélet, a kar befáslizása. Amennyiben a duzzanat fokozódik, érzészavar jelenik meg az ügyeletet fel kell keresni.


        Kérdés: 2010-06-05 22:19:05; Megválaszolva: 2010. június 05., 22:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó