• Rigesoft...hatásos?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Úr! Az oldal azt írja ki, hogy válasz érkezett kérdésemre, mégsem látom. Lehet egy apró rendszerhiba. Ezért elküldöm újra a kérdése. Válaszát előre is köszönöm. Csütörtökön együtt voltunk barátnőmmel és kiszakadt az óvszer. Azonnal esemény utáni tablettát kértünk és az orvos a Rigesoft nevű tablettát írta fel. A "baleset" után 5 órával már be is vette barátnőm a tablettát. A menszesze hétvége környékére volt várható de mondta, hogy ha ideges akkor előfordul, hogy késik. A tabletta tájékoztatójában azt írták, hogy 7-9 nap mire vérzést okoz. Eléggé meg vagyunk rémülve. Lehetséges, hogy teherbeesett? Válaszát feszülten várjuk.

        WEBBeteg szakértő válasza a rigesoft témában

        Kedves Kérdező!

        Előző kérdése:

        http://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fogamzasgatlas/34185


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-04 12:34:48; Megválaszolva: 2010. június 04., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: