• Levegő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Nő/ Úr!

        Az lenne a kérdésem, hogy mitől van az hogy mostanába eléggé sokszor belehasít a szívembe és akkor nem tudok levegőt venni egy darabig. Mitől van ez és mit tudok tenni ellene? Válaszát előre is köszönöm!

        Üdvözlettel: Anita

         

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Önmagában a leírt tünet nem utal betegségre, kóros állapotra. A mellhártya izgalom tud hasonló jellegű tünetet okozni. Amennyiben egyre gyakrabban jelentkezik keresse fel háziorvosát, hiszen a fizikális vizsgálat során több okot is ki tud zárni, esetleg további vizsgálatokra utalja. Jelenleg gyógyszeres kezelést nem javaslok.



        Kérdés: 2010-06-04 08:48:19; Megválaszolva: 2010. június 04., 08:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: