• szteroid mellékhatása elmúlik-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv!

        A12 éves lányom chron beteg. Szteroidot szed, amitől hízik és "nő a bajusza". Azt még eltudom hinni hogy lefogy. De mi lesz a szőrnövekedéssel, nem növekszik tovább? Vissza nem nő!

        Kihullik, lekopik, ki kell tépkedni?

        Előre is köszönöm a válaszát .

        Nehéz Imre

        WEBBeteg szakértő válasza a szteroid témában

        A steroid szedésének befejeztével általában kihullik a szőr, vagy idővel kikopik. Nyugodtan ki lehet tépkedni, de hatékony lehet lehet a lézeres eltávolítás is.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-02 20:54:26; Megválaszolva: 2010. június 02., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: