• Nyaki lágyrészekUH vizsgálata

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Az Uh szakorvosi leletemen ez áll:Jobb oldalon az angulus mandibulea alatt 20mm-es és miondkét oldalon a nyaki nagyerek mellett egy-egy 5-8 mm-es lgl.látható.

        Kérdésem a következő,hogy ez mit jelent?

        WEBBeteg szakértő válasza a ultrahang témában

        Kedves Kérdező!

        Az áll alatt egy 20 mm-es és a nyak két oldalán egy-egy 5 és 8 mm-es nyirokcsomót látott az orvos. A szerkezetről nem nyilatkoztak.



        Kérdés: 2010-05-31 11:14:32; Megválaszolva: 2010. május 31., 11:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: