• Ájulás és görcs gyereknél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Érkezett: 2010-05-19 11:04 7 éves kisfiam kullancs elleni védőoltás után pár percre elájult és görcsöt kapott, fejét is nagyon beütötte. Kórházba vitték, ahol többek között EEG vizsgálatot csináltak neki. Az eredmény: Diffúz kérgi funkciózavar. 3 hét elteltével újra csináltak egy EEG vizsgálatot ahol megint ugyan ez lett az eredmény. Szeretném megkérdezni mit jelent ez, mert idáig sajnos nem kaptunk rá választ. Túl vagyunk egy CT vizsgálaton is ami szerencsére negatív lett. Az orvos azt mondta, hogy mivel a CT-vel nem volt gond így negatívnak tekinti az EEG eredményt is. Nem értem, ha valamit kimutatott ez a vizsgálat 2x is akkor lehet negatívnak tekinteni? A választ előre is köszönöm! Egy aggódó anyuka

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Anyuka!

        A kérdést Bessenyei doktornő megválaszolta azóta. Ha mégsem tudja megnyitni, írjon bátran, és elküldjük újra.



        Kérdés: 2010-05-27 14:10:03; Megválaszolva: 2010. május 27., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: