• Eosinophil, a fertőzést hogyan lehet megszüntetni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        három éve vér eredményemnél a eosinophil% 5,9-6,2%. nem mondanak semmi csak annyit hogy ez nem olyan nagy érték. de ott van az a fertözés. kérdésem mivel lehet ezt a szervezetböl  kitakaritani. köszönettel. tibi

        WEBBeteg szakértő válasza a eosinophil témában

        Kedves Tibi!

        A magasabb eosiniphil szám nemcsak fertőzésre utalhat, hanem allergiás hajlamra is. A kórtörténet alapján a családorvos fogja tudni pontosabban megmondani, hogy önnél miről lehet szó.



        Kérdés: 2010-05-27 12:51:16; Megválaszolva: 2010. május 27., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: