• Gyermeket szeretnénk!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        Köszönöm a válaszát! Csak azt szeretném még megkérdezni, hogy miért kérdéses a terhesség kiviselése? A 28 mm hosszú méhüreg miatt? Csak mert a "kérdéses" elég rosszul hangzik. De azért van esélyem? Ugye lehetséges, ha a méh megfelelőképpen tud tágulni? (Előzmények 1 laparotomia, 2 hysteroscopia adenomyosis miatt, 2 sikertelen lombik, a 2. vetéléssel végződött, következményesen kialakult, az átlagosnál valamivel kisebb méhüreg).

        Válaszát előre is köszönöm!

        G. Gabriella

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Gabriella!

        Kérem, csatolja az előző kérdést és választ. Több szakértő is válaszol kérdésekre portálunkon, be kell azonosítanunk, hogy melyik kérdésről és orvosról van szó. Köszönjük.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-27 11:51:19; Megválaszolva: 2010. május 27., 11:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: