• Fáradtság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor No / Ur, eletem ugy 4-5 eve melyrepulesben van ezert rengeteget dolgoztam, szabalyosan robotoltam, neha olyan faradt voltam, hogy azt mondtam, hogy kesz vegem van. Egy fel eve sikerult kicsit visszavenni a tempobol, neha par napot tudok is pihenni, de kipihenni magam nem tudom olyankor sem, sohasem ebredek kipihenten. Hogyan tudnam visszanyerni eromet, ez az allapot koros-e, vagy csak nem pihentem eleget.  Valaszat elore is koszoni egy 52 eves butorrestaurator. Udv.   Sz. Zoltan

        WEBBeteg szakértő válasza a fáradtság, gyengeség témában

        Kedves Zoltán!

        Javasolnék önnek egy rutin vizsgálatot, egy amolyan nagy általános szervízt, hogy alapossan nézzék meg, hogy nincs-e valamilyen szervi ok is a háttérben (teljes labor, mellkas rtg., hasi uh., EKG, vérnyomásmérés, pajzsmirigy funkció, széklet vérteszt és amit még a panaszok indokolnak). Ha ez negatív, akkor a jövőben figyeljen oda jobban magára, mérlegeljen, hogy mi fontosabb az életben, rendszeresen fordítson időt a pihenésre, táplálkozzon egészségesen, mozogjon rendszeresen, stb.



        Kérdés: 2010-05-26 10:43:02; Megválaszolva: 2010. május 26., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: