• Diagnozis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mit jelent az alabbi diagnozis:

        Multiformeartiges Extrantherm

        Reaktive Arthritis

        Protein S Mangel

        V.a. Lupusantikoagulans

        Herpes simplex labialis

        WEBBeteg szakértő válasza a mozgásszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Valószínűleg nem teljesen tudta kiolvasni az alábbi latin szavakat, mert ezek nem teljesen érthetőek még számomra sem. Amit ki tudok következtetni, hogy talán az első: multiform exanthema (különféle alakú bőrkiütés).

        A reaktív arthritis bizonyos fertőzés mellett jelentkező ízületi gyulladás.

        A protein S egy véralvadáshoz szükséges faktor, de a mangel így nem értelmezhető. A lupus antikoagulans jelenléte fokozott thrombosis hajlammal párosul.  



        Kérdés: 2010-05-25 22:47:56; Megválaszolva: 2010. május 25., 22:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: