• Folyamatos álmosság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Én 23 éves férfi vagyok, a problémám pedig a következő: olyan fél éve folyamatosan álmos vagyok és nem tudok semmire sem koncentrálni (pá óra ébrenlét után már a beszédre is nehéz odafigyelni). Ehhez nagyon erős fizikai fáradékonyság is társul. Sokat dolgozom a számítógép előtt és a szemem pár óra monitor előtt ülés után kipirosodik. Azt is észrevettem, hogy (főleg ébredés után erősen, de egész nap is érezhetően), a fejemen mindkét oldalt a halánték felett egy 1-2 cm-es csíkban tapintásra fáj az a hely. Mi lehet a probléma? Kihez forduljak? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fáradtság témában

        Kedves Kérdező!

        A panaszai oka sokfél lehet, például stressz, lelki-testi kimerültség, vérszegénység, alacsony vérnyomás, pajszmirigy alulműködés, stb. Elsőként rutin fizikális és laborvizsgálat javasolt a háziorvosnál.



        Kérdés: 2010-05-25 16:59:37; Megválaszolva: 2010. május 25., 16:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: