• Leszázalékolás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        190cm.68kg vagyok.bal oldali tölcsérmellkasom van,az egyik gerinc csigojám nyitott.a jobb oldali vesém csigoja magasságnyit lóg.térdem jobb oldalt porcleválás,intok szakadás.mind két oldalt porc kopás.fáradékonyság,légzés nehézségek.nehéz,fizikai munkát végzek.van-e esélyem a leszázalékolásra.ha igen,százalékosan mennyi?

        WEBBeteg szakértő válasza a leszázalékolás témában

        Kedves Kérdező!

        A leszázalékolással kapcsolatban egy bizottság dönt, akik áttekintik az önállapotával kapcsolatban született orvosi szakvéleményeket. A leszázalékolást a háziorvos indítja el vagy ön is kezdeményezheti. A kezelő orvos(ok)tól be kell szerezni a szakvéleméyeket, melyben rögzítik az állapotát, már most érdemes a háziorvost felkeresni, és elkezdeni beszerezni a szakvéleményeket, melyek a friss állapotot rögzítik. A leszázalékolás kimenetelét megjósolni nem tudjuk, mert a pontos állapotát nem ismerjük.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-22 17:33:18; Megválaszolva: 2010. május 22., 17:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: