• Metypred

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T DR. ÚR!                                        

        A párom metypred gyógyszert szed 2 hete,az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban,hogy babát szeretnénk és ez a gyógyszer jelent-e veszélyt a babára?Mennyi idö amig ez kiürül a szervezetből?

        Válaszát elöre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógyszer témában

        Kedves Kérdező!

        A párja férfi vagy nő?



        Kérdés: 2010-05-20 12:56:06; Megválaszolva: 2010. május 20., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: