• Éjszakai izzadás+szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        28 éves 2 kisgyermekes anyuka vagyok.

        Semmiféle egészségi problémám nem volt eddig, viszont 3 hete kb. másnaponta szédülök, főleg éjjel mikor a kislányomat megyek szoptatni (ő 7 hónapos) de gyakran napközben is. Ha becsukom a szemem, elmúlik. Illetve 4 napja minden éjjel annyira izzadok,hogy tiszta víz lesz rajtam a ruha,aztán persze fázok. A hálóban ugyanúgy 20 fok van mint eddig bármikor. Fáradékony, álmos is vagyok, de nem igazán tudom eldönteni hogy ez a 2 gyerekhez való ébredés miatt van és azért mert gyorsan jöttek egymás után és hol terhes voltam, hol szoptatok, és ez kimerít vagy valami baj van a háttérben. Ezekkel a tünetekkel a háziorvoshoz fordulva annyit mondott hogy biztos vashiányom van,szedjek multivitamint.

        Van itthon vérnyomás mérő,normális a vérnyomásom szédüléskor is (120/70) a vércukrom is rendben.

        Aggasztanak ezek a dolgok,mert sose voltam izzadós és szédülős se.

        Köszönöm válaszát előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        Érdemes lenne egy rutin laborvizsgálatot végeztetnie, nagyon gyakran banális ok, mint pl. vérszegénység, alacsony vércukor áll a panaszok hátterébne, de persze a kialvatlanság, a stressz is okozhat ilyet. A biztonság kedvéért javaslom a vérvételt.



        Kérdés: 2010-05-20 12:55:02; Megválaszolva: 2010. május 20., 12:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: