• Éjszakai izzadás+szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        28 éves 2 kisgyermekes anyuka vagyok.

        Semmiféle egészségi problémám nem volt eddig, viszont 3 hete kb. másnaponta szédülök, főleg éjjel mikor a kislányomat megyek szoptatni (ő 7 hónapos) de gyakran napközben is. Ha becsukom a szemem, elmúlik. Illetve 4 napja minden éjjel annyira izzadok,hogy tiszta víz lesz rajtam a ruha,aztán persze fázok. A hálóban ugyanúgy 20 fok van mint eddig bármikor. Fáradékony, álmos is vagyok, de nem igazán tudom eldönteni hogy ez a 2 gyerekhez való ébredés miatt van és azért mert gyorsan jöttek egymás után és hol terhes voltam, hol szoptatok, és ez kimerít vagy valami baj van a háttérben. Ezekkel a tünetekkel a háziorvoshoz fordulva annyit mondott hogy biztos vashiányom van,szedjek multivitamint.

        Van itthon vérnyomás mérő,normális a vérnyomásom szédüléskor is (120/70) a vércukrom is rendben.

        Aggasztanak ezek a dolgok,mert sose voltam izzadós és szédülős se.

        Köszönöm válaszát előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        Érdemes lenne egy rutin laborvizsgálatot végeztetnie, nagyon gyakran banális ok, mint pl. vérszegénység, alacsony vércukor áll a panaszok hátterébne, de persze a kialvatlanság, a stressz is okozhat ilyet. A biztonság kedvéért javaslom a vérvételt.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.


        Kérdés: 2010-05-20 12:55:02; Megválaszolva: 2010. május 20., 12:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...