• Köszönet!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Boros Doktor Úr!

        Hálás köszönetem a tanácsaiért, és azért,hogy egyáltalán embernek tekintett,amit sajnos sok orvos valamiféle felsőbbrendűségi gondolat (érzés?) miatt nem tesz meg! Pedig nem gondolnám,hogy bármivel is magasabb rendű,vagy értékű lenne, mint más ember. Mindenki a saját szakmájában nagyszerű, ahhoz ért, és nem gondolnám,hogy bárkit feljogosít embertelen viselkedésre az, hogy a neve előtt a Dr. Mivel 35 évig ápolónő voltam pontosan tudom mire esküszünk fel mielőtt gyógyítani kezdünk. Abba sehol nem szerpel, hogy a másik embert, aki segítségért fordul hozzánk, elsőkörben meg kell alázni, főleg akkor nem,ha nem is ő a hibás a betegség "elhanyagolt" állapotáért. Mégegyszer köszönet, és kénytelen vagyok továbbra is az Ön segítségét kérni amennyiben nem javul az állapotom!

        Üdvözlettel: H. Lászlóné Debrecen

        WEBBeteg szakértő válasza a köszönet témában

        Tisztelt Kérdező!

        Azért működik ez a rovat, hogy minnél több embernek tudjunk segíteni, hasznos tanácsokat adni. Az Ön esetében azért javaslom a fekvőbeteg osztály szakrendelését, mivel a tükrözéses vizsgálat elvégzése szóba jön. Sok hasznos információt adhat, esetleg el tudja dönteni, hogy kell-e műtéti beavatkozás.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-05-23 21:20:28; Megválaszolva: 2010. május 23., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: