• Köszönet!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Boros Doktor Úr!

        Hálás köszönetem a tanácsaiért, és azért,hogy egyáltalán embernek tekintett,amit sajnos sok orvos valamiféle felsőbbrendűségi gondolat (érzés?) miatt nem tesz meg! Pedig nem gondolnám,hogy bármivel is magasabb rendű,vagy értékű lenne, mint más ember. Mindenki a saját szakmájában nagyszerű, ahhoz ért, és nem gondolnám,hogy bárkit feljogosít embertelen viselkedésre az, hogy a neve előtt a Dr. Mivel 35 évig ápolónő voltam pontosan tudom mire esküszünk fel mielőtt gyógyítani kezdünk. Abba sehol nem szerpel, hogy a másik embert, aki segítségért fordul hozzánk, elsőkörben meg kell alázni, főleg akkor nem,ha nem is ő a hibás a betegség "elhanyagolt" állapotáért. Mégegyszer köszönet, és kénytelen vagyok továbbra is az Ön segítségét kérni amennyiben nem javul az állapotom!

        Üdvözlettel: H. Lászlóné Debrecen

        WEBBeteg szakértő válasza a köszönet témában

        Tisztelt Kérdező!

        Azért működik ez a rovat, hogy minnél több embernek tudjunk segíteni, hasznos tanácsokat adni. Az Ön esetében azért javaslom a fekvőbeteg osztály szakrendelését, mivel a tükrözéses vizsgálat elvégzése szóba jön. Sok hasznos információt adhat, esetleg el tudja dönteni, hogy kell-e műtéti beavatkozás.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-05-23 21:20:28; Megválaszolva: 2010. május 23., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...