• Leszázalékolnak így?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        Azt szeretném kérdezni,hogy érdemes-e elindítanom a leszázalékolásomat.

        42 éves vagyok,28 éves munkaviszonyom van.

        12 éve cukorbeteg vagyok eddig tablettákat szedtem,márciusban inzulint kaptam,plusz napi egy tablettát(R:20NE Insuman comb 50+1 Mercformin,D:6NE InsumanRapid,E:16NE Insuman comb 50).Az utóbbi hetekben több szövődményre,illetve egyéb betegségre is fény derült.

        Diabéteszes polineuropátia(E10-E14+ közös 4.karakter),diabéteszes retinopátia(E10-E14+ a 3-as 4.karakterrel),elsődleges nyíltzugú glaukóma(retinafelszín egyenetlen/praeret membran.),perifériás érszűkület,magas vérnyomás,reflux-betegség,COPD,,carpal tunel syndr.mindkét kézen,bal kéz műtétje decemberben volt,műtéti heg körül fájdalmas duzzanat maradt,(oedema)kéz szorítóereje csökkent.

        Jobb kéz műtétje tervben.

        Reumatológia:Spond.univ Arthrosis uncovertebralis.Spondylolisthesis L/     v / 2-3mm/discop praesacrralis.Coxartrhosis l.u. PHS chr l.d.

        (Epehólyagelt.1994-ben,vakbélműtét 1982-ben,mandulaműtét 1974-ben,nyirokmirigy-eltávolítás 1972-ben.)

        Gyógyszereim:fent említett inzulinok+tabletta,Nebivolol 1A Pharma R:1, Nolpaza 40mg R:1,Lyrica 75mg:R:2, E:2,Naftilong 200mg:R:1 E:1,Astrix 100mg .R:1,Crestor E:1,Azopt szemcsepp 2*1-1 csepp,Zaldiar 37,5 mg:3*1,Melox EP 15 mg:R:1.

        Most van folyamatban infúziókúrám,mely áll:15x1 amp. Thiogamma 100ml Salsolban,5x 1 amp.Chinotal 100 ml Salsolban.

        Válaszát előre is köszönöm.

        Üdv:Ritus68

         

         

        e

        WEBBeteg szakértő válasza a leszázalékolás témában

        Kedves Ritus!

        Tény, hogy számos krónikus betegsége van. Érdmes lenne már most beszereznie az ön állapotát gazoló dokumentumokat a kezelőorvosktól, és ezek birtokában ön és a háziorvos is elindíthatja a leszázalékolást. Azt megmondani, hogy a bizottság mit ítél előre sajnos nem lehet.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.


        Kérdés: 2010-05-20 12:19:01; Megválaszolva: 2010. május 20., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Az afta a szájüregben lévő fájdalmas, fehér tetejű fekély.(x)
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó