• Leszázalékolnak így?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        Azt szeretném kérdezni,hogy érdemes-e elindítanom a leszázalékolásomat.

        42 éves vagyok,28 éves munkaviszonyom van.

        12 éve cukorbeteg vagyok eddig tablettákat szedtem,márciusban inzulint kaptam,plusz napi egy tablettát(R:20NE Insuman comb 50+1 Mercformin,D:6NE InsumanRapid,E:16NE Insuman comb 50).Az utóbbi hetekben több szövődményre,illetve egyéb betegségre is fény derült.

        Diabéteszes polineuropátia(E10-E14+ közös 4.karakter),diabéteszes retinopátia(E10-E14+ a 3-as 4.karakterrel),elsődleges nyíltzugú glaukóma(retinafelszín egyenetlen/praeret membran.),perifériás érszűkület,magas vérnyomás,reflux-betegség,COPD,,carpal tunel syndr.mindkét kézen,bal kéz műtétje decemberben volt,műtéti heg körül fájdalmas duzzanat maradt,(oedema)kéz szorítóereje csökkent.

        Jobb kéz műtétje tervben.

        Reumatológia:Spond.univ Arthrosis uncovertebralis.Spondylolisthesis L/     v / 2-3mm/discop praesacrralis.Coxartrhosis l.u. PHS chr l.d.

        (Epehólyagelt.1994-ben,vakbélműtét 1982-ben,mandulaműtét 1974-ben,nyirokmirigy-eltávolítás 1972-ben.)

        Gyógyszereim:fent említett inzulinok+tabletta,Nebivolol 1A Pharma R:1, Nolpaza 40mg R:1,Lyrica 75mg:R:2, E:2,Naftilong 200mg:R:1 E:1,Astrix 100mg .R:1,Crestor E:1,Azopt szemcsepp 2*1-1 csepp,Zaldiar 37,5 mg:3*1,Melox EP 15 mg:R:1.

        Most van folyamatban infúziókúrám,mely áll:15x1 amp. Thiogamma 100ml Salsolban,5x 1 amp.Chinotal 100 ml Salsolban.

        Válaszát előre is köszönöm.

        Üdv:Ritus68

         

         

        e

        WEBBeteg szakértő válasza a leszázalékolás témában

        Kedves Ritus!

        Tény, hogy számos krónikus betegsége van. Érdmes lenne már most beszereznie az ön állapotát gazoló dokumentumokat a kezelőorvosktól, és ezek birtokában ön és a háziorvos is elindíthatja a leszázalékolást. Azt megmondani, hogy a bizottság mit ítél előre sajnos nem lehet.



        Kérdés: 2010-05-20 12:19:01; Megválaszolva: 2010. május 20., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: