• Immunbetegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a páromnak honapok ota nagyon fájnak a karjai lábai. minden este lázas.volt orvosnál a laboreredmények nagyon rosszak,de nem találják mitöl van.Volt röntgen ultrahang minden vizsgálat.a karjaival kezdödött,de már a lábai is annyira fájnak,hogy van fel se bir kelni,vagy csak nehezen.kérem irja meg mi lehet ez.én immunbetegségre gyanitok,de már nem tudom hova menjünk.Köszönettel.Perle.

        WEBBeteg szakértő válasza a laboreredmény témában

        Kedves Perle!

        Pontosan milyen eredmények voltak a laborban, amik rosszak voltak? Milyen vizsgálatok történtek? Milyen eredmények születtek. Kérem, írjon több konkrétumot, így nem tudunk válaszolni a kérdésére.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-17 14:38:00; Megválaszolva: 2010. május 17., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: