• 2.Szüntelen kínzó bőrviszketés-hez

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Varga Marian! Előző "Szüntelen kínzó bőrviszketés" kérdés feltevésemben kifelejtettem az email címet megadni amire a válaszát szeretném kérni. Tisztelettel, Enikő [email protected]

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Enikő!

        Sajnos nem áll módunkban emailben válaszolni a kérdésekre, de a választ úgy teszem fel, hogy csak ön lássa.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-17 14:25:44; Megválaszolva: 2010. május 17., 14:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: