• folyamatos eroteljes rossz kozerzet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor No\Doktor ur! 27 eves no vagyok, es kb. 2 honapja visszatero, napokig tarto folyamatos szedulest, duzzadtsag erzest erzekelek a nyakamban, valamint neha etvagytalansagot, hanyingert. 2 honappal ezelott szedulni kezdtem, ezutan mindket mellemben a mellbimboim erzekennye valtak es megdagadtak. Azota a mellbimbo fajdalom elmult, de csekely duzzadtsag mindig eszlelheto. (Nem az egesz mellem, csak a bimbok. Mellvizsgalaton is jartam, ahol nem tapintottak ki semmit.) Elmentem orvoshoz is, hogy kizarjam a terhesseget, aki megerositette, hogy nem vagyok allapotos es a tesztek is mind negativak lettek. Nagyon aggodom, hogy mi lehet a baj, eleinte probaltam figyelmen kivul hagyni, de elegge nehez, hiszen gyengenek erzem magam, es a fejemben allando kavargast erzek. Egyetlen dolog segit, ha lepihenek es horizontalis helyzetben maradok. Gyogyszert 1 hete szedek a pszoriazisomra, amely egy szintetikus szteroid, de a tunetek mar egy honappal ezelott megjelentek, mint ahogy a gyogyszert szedni kezdtem. Szeretnek a vegere jarni ennek, mert mar eleget vartam, hogy jobban legyek, de nem mulnak a tunetek. Milyen szakorvoshoz kellene fordulnom a tuneteimmel? Valaszat elore is koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező!

        Panaszai nagyon sokfélék, konkrét szindrómába nem illeszthetőek bele egyelőre. A részletes kivizsgálás fog csak eredményhez vezetni. Elsőként alapos fizikális vizsgálat, teljes labor, hasi ultrahang javasolt-ezt akár a háziorovsnál is elvégezteheti. Ezek eredménye alapján lehet a megfelelő irányba továbblépni.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Kovács Anikó
        gyógyszerész

        Dr. Kovács Anikó

        Kérdés: 2010-05-14 12:57:47; Megválaszolva: 2010. május 14., 12:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...