• folyamatos eroteljes rossz kozerzet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor No\Doktor ur! 27 eves no vagyok, es kb. 2 honapja visszatero, napokig tarto folyamatos szedulest, duzzadtsag erzest erzekelek a nyakamban, valamint neha etvagytalansagot, hanyingert. 2 honappal ezelott szedulni kezdtem, ezutan mindket mellemben a mellbimboim erzekennye valtak es megdagadtak. Azota a mellbimbo fajdalom elmult, de csekely duzzadtsag mindig eszlelheto. (Nem az egesz mellem, csak a bimbok. Mellvizsgalaton is jartam, ahol nem tapintottak ki semmit.) Elmentem orvoshoz is, hogy kizarjam a terhesseget, aki megerositette, hogy nem vagyok allapotos es a tesztek is mind negativak lettek. Nagyon aggodom, hogy mi lehet a baj, eleinte probaltam figyelmen kivul hagyni, de elegge nehez, hiszen gyengenek erzem magam, es a fejemben allando kavargast erzek. Egyetlen dolog segit, ha lepihenek es horizontalis helyzetben maradok. Gyogyszert 1 hete szedek a pszoriazisomra, amely egy szintetikus szteroid, de a tunetek mar egy honappal ezelott megjelentek, mint ahogy a gyogyszert szedni kezdtem. Szeretnek a vegere jarni ennek, mert mar eleget vartam, hogy jobban legyek, de nem mulnak a tunetek. Milyen szakorvoshoz kellene fordulnom a tuneteimmel? Valaszat elore is koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező!

        Panaszai nagyon sokfélék, konkrét szindrómába nem illeszthetőek bele egyelőre. A részletes kivizsgálás fog csak eredményhez vezetni. Elsőként alapos fizikális vizsgálat, teljes labor, hasi ultrahang javasolt-ezt akár a háziorovsnál is elvégezteheti. Ezek eredménye alapján lehet a megfelelő irányba továbblépni.


        Dr. Kovács Anikó
        gyógyszerész

        Dr. Kovács Anikó

        Kérdés: 2010-05-14 12:57:47; Megválaszolva: 2010. május 14., 12:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: