• Vérkép

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr!

        3. gyermekem 1 éves, s kértem egy labor vizsgálatot, hogy lássam, a szülés, s a szoptatás nem viselte-e meg nagyon a szervezetemet. Vegetáriánus vagyok, s a vérképben a Chelesterin szint magasabb lett az átlagnál vmivel annak ellenére, hogy már hetente 2-3 alkalommal futok, nem eszem zsíros ételeket, sok gabonát fogyasztok.Ilyenkor mit tehetek?

        A vérképben a vörösvértest szám, a hematokrit, a Thrombocyta-szám alacsonyabb lett az átlagnál, az MCHC és Monocyta szám magasabb az átlagnál. Próbáltam utána olvasni a neten, s azt állapítottam meg, hogy ezek vérszegénységre utaló jelek. Amúgy mindíg is hajlamos voltam a vérszegénységre, még mikor gyerekkoromban húst ettem akkor is. A kérdésem az, hogy valóban jól olvastam-e ki az adatokból a lényeget, s hogy ha igen, milyen gyógykészítményt ajánlana számomra, ami a legjobban szívódik fel a szervezetben?

         

        Köszönöm válaszát:

         Krisztina

        WEBBeteg szakértő válasza a laboreredmény témában

        Kedves Krisztina!

        Kérem, írja le a konkrét értékeket, nem mindegy, hogy mennyivel magasabb vagy alacsonyabb a referenciaértékektől az ön értéke.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-13 13:04:34; Megválaszolva: 2010. május 13., 13:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: