• Talpbetét, testmagasság?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv!

        Létezik egy talpbetét ami akupunktúrás alapon serkenti a növést. Alapból nem hiszek az ilyenekben de több embertől is hallotam már a pozitív hatásáról. (+2-3 cm) 18 éves fiú vagyok tehát elvileg még hajlamos a növésre. Anyagilag nem vészes de egy hozzáértő véleményére is kiváncsi lennék mielőtt beruháznék rá. Lehet benne ráció vagy teljes képtelenség?

        Előre is köszönöm a segítséget.

        WEBBeteg szakértő válasza a akupunktúra témában

        Tisztelt  Érdeklődő !

        Én magam  foglalkozom  akupunkturával, ill. müvelem is  azt, tehát  hiszek  benne,  de ez nem hitkérdés, hiszen tények és  kutatási eredmények  sokasága bizonyitja annak hatásosságát  (megjegyzem, hogy pl. gerincvelő  sérülteknél NEM müködik).

        Az  emlitett  témáról  bővebben olvashat  a NET-en :Google:talpbetét növekedés.

         



        Kérdés: 2010-05-14 12:50:14; Megválaszolva: 2010. május 14., 12:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: