• Csúnya köröm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

        3 éves kisfiam 2 nagylábujján nagyon csúnya a köröm. Nem rúgott bele semmibe. A gyerekorvos szerint be van nőve,de itthon megnéztem egyik oldalon sincs. Mivel egyre csúnyább lett,bejelentkeztem bőrgyógyászhoz is,de csak 3 hétre előre,a jövő hétre adott időpontot,viszont a kicsi körme a múlt hét óta már szinte napról-napra csúnyább.(Kerestem magán bőrgyógyászt is,de sajnos nem rendel a héten) Szerintem le fog esni a köröm,mind a 2. Meg vannak a körmök vastagodva,és csúnya a színük is,de csak a 2 nagylábujján. Én körömgombára gyanakszom,de még nem láttam ilyet,és orvos sem vagyok. Létezik,hogy ennyi idősen begombásodik a körme,és ha igen,mitől?Tudna tanácsot adni,mit tehetek,hogy ne romoljon tovább a helyzet a jövő hétig? Használhatok valami vény nélkül kapható szert rá?Válaszát előre is köszönöm.

        Aggódó anyuka

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Előző, azonos tartalmú kérdésére hamarosan válaszol bőrgyógyász szekértőnk. Köszönjük türelmét.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2010-05-06 11:08:54; Megválaszolva: 2010. május 06., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: