• Még mindíg hasfájós a baba 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő,először is nagyon szépen köszönöm a válaszát. Szeretném kiegészíteni az előző levelemet azzal, hogy a kisfiam május 7.- lesz 1 éves és 12kg a súlya a reggeli szoptatás kb 8 óra körül történik és hiába kínálom 10 órakor és délben a kisfiamat gyümölcspéppel vagy más étellel még délben is kiüti a kezemből a kis kanalat és ha sokat erőszakoskodom sírni kezd közben vizet iszik a csőrös poharából. Kb délután 14 körül fogadja az ételt, tehet hiába szeretném ötször etetni. Lehet, hogy a fogai miatt van ez így. Tisztelettel: Vargáné

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Kérem, csatolja az előzményeket is.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2010-05-03 13:17:34; Megválaszolva: 2010. május 03., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: