• Lágyék sérv műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét kívánok! Januárra Kaptam műtéti időpontot.Azt szeretném megtudni,hogy mekorra vágás lesz?Mikor lehet sétálni?Milyen munkát lehet végezni?Tényleg igaz,hogy a lépcsőzés nagyon nehéz lesz?Mennyi idő lesz,hogy nem mehetek dolgozni.Itt mikor az időpontot kaptam 6 hetet josoltak.Altatni fognak,vagy érzésteleniteni?KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET. TISZTELETTEL:MIKLOVICZ LAJOS

        WEBBeteg szakértő válasza a lágyéksérv témában

        Tisztelt Miklovicz Lajos!
         
        Kérdéseire csak az operáló sebész tud megnyugtatóan válaszolni. A lágyéksérv műtéti helyreállításának számos módszere ismert. Történhet háló behelyezésével vagy nélküle, de történhet laparoszkópos úton, de lehet a metszés a lágyékhajlat felett. A műtét történhet helyi érzéstelenítésben, gerincközeli érzéstelenítésben vagy altatásban. Eltérő, hogy melyik műtéti eljárásban van gyakorlata az adott sebészeti osztálynak. Ma már nem végzünk olyan típusú műtétet, ami után a lépcsőzés nehéz.
         

         Dr. Boros Miklós sebész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 19:57:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: