• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktorno. koszonom a valaszat. lene egy masik kerdesem ha lehet. hol rendel on es mikor lehetne felkeresni ont .minel hamarab szeretnem,mert itteni orvosokba sajnos nembizok. on nagyon jol latja az en betegsegem.es bizok onbe.legyen kedves megirni hol lehet rendelesere megjelenni. elore is koszonom. tisztelettel. gizus.

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Gizus!


        Megtisztelő a bizalma, köszönöm. Én most a kisfiammal vagyok otthon és előre láthatólag idén nem tervezem, hogy újra munkába állok. Azt követően is egyenlőre csak heti néhány órát tervezek rendelni, de a hol és hogyan még megbeszélések tárgya.

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-26 13:18:36; Megválaszolva: 2011. október 04., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?