• Utolsó kisérlet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 levelemre hiába várom a választ (az elsőre április 16 óta ?!) Ha a héten sem óhajtanak írni, többet ide "be se teszem a lábam". Sajnálom, mert az oldal egyébként elnyerte a tetszésemet és tartalmasnak találom, úgy vélem sértődöttség áll a "nemírás" hátterében. Bárhogy is legyen, az ereimet azért ezesetben sem fogom felszaggatni...

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Elnézését kérjük, sajnos  fogorvos szakértőnket egyéb elfoglaltságai miatt nem értük el. Igyekszünk minél hamarabb pótolni a választ az elmaradt kérdésre, biztosíthatjuk, hogy nem sértődöttség áll a háttérben. Szíves elnézését és megértését kérjük.

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-12 23:15:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 12:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: