• Kapcsolatfelvétel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Papp Júlia!

        A 20éves lány vagyok nagyfokú szemszárazsággal,akinek válaszolt.Annyit szeretnék kérni,hogy legyen olyan szives felvenni a kapcsolatot velem az E-mail cimemen keresztül,mert szeretnék Önhöz eljutni Debrecenbe, mert egy olyan kisvárosban lakok, ahol ezeket a vizsgálatokat nem tudják elvégezni. Valamint eddig még nem kaptam egyetlen orvostól sem ilyen segitőkész választ. A pajzsmiriggyel kapcsolatban is jó meglátása volt,mert holnap után Debrecenbe megyek endokrinológiai vizsgálatra. Az E-mail cimem:   [email protected]

        Ha tudna nekem segiteni azt nagyon megköszönném, bármilyen időpont megfelel nekem.

        Segitségét előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves kérdező!


        Sajnos az év végéig biztosan nem fogok tudni aktívan dolgozni. A szemszárazság témakörében a DEOEC Szemklinikát tudnám ajánlani - ott találhatóak a speciális vizsgálati háttér lehetőségek. dr Komár Tímeával beszéltem telefonon, akinél név szerint időpontra be lehet jelentkezni a portán. Pillanatnyilag ennyit tudtam segíteni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-28 14:25:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: