• A válaszokról

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Szakértők!

        Én már több kérdést is feltettem, és mindig meg is kaptam a választ, melyeket ezúton is köszönök. Látom, többeknek probléma, hogy nincs válasz a kérdésükre. A hiba ott lehet, hogy kb. 1 hónapja nem érkezik visszajelzés a megadott e-mail címemre amikor választ kapok, így a több ezer kérdés közül elég nehéz megtalálni a 1-2 napja feladott kérdésre a választ. Szerintem másik is ezért nem találják a sajátjukat. Ez csak informatikai gond, a válaszok nagy segítséget nyújtanak!

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Olvasónk!

        Nagyon örülök, hogy elégedett a válaszokkal és segítséget nyújtanak. Köszönjük, hogy jelezte számunkra az e-mail-es értesítés hiányosságait. Igyekszünk minél előbb kijavítani a problémát.

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-23 09:17:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: