• Szemprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Papp Julia!Én vagyok az akinek szemhéjgyulladása van.Most azt szeretném kérdezni hogy esetleg nem -e kereshetném fel Doktornőt személyesen is egy rendelésen?tudom hogy siettetni nem lehet a gyógyulást de jó lenne egy ellenőrző kontroll vizsgálat -ugy nyugodnék meg teljesen-  ha ez megoldható mert nagyon zavaró ez a viszketés már a tobradexet sem tudom és merem használni és nem tudom hova kellene forduljak mert bárhová bejelentkeznék mindenki csak szemüvegfelirás stb-vel foglalkozik nem vállalnak .És Doktornő nagyon szimpatikusnak tünik nekem a folyamatos kedves válaszaival...:)Ha megoldható akkor hol tudnám megkeresi Önt?Magánrendelésen dolgozik Doktornő vagy "csak" kórházban?Válaszát előre is nagyon köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos ez év végéig egészen biztosan nem fogok tudni aktívan dolgozni és betegeket vizsgálni sem a kórházi szemészeti szakrendelésen, sem a magánrendelésen egyéb jellegű elfoglaltságaim miatt.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-22 12:56:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: