• Szemprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Papp Julia!Én vagyok az akinek szemhéjgyulladása van.Most azt szeretném kérdezni hogy esetleg nem -e kereshetném fel Doktornőt személyesen is egy rendelésen?tudom hogy siettetni nem lehet a gyógyulást de jó lenne egy ellenőrző kontroll vizsgálat -ugy nyugodnék meg teljesen-  ha ez megoldható mert nagyon zavaró ez a viszketés már a tobradexet sem tudom és merem használni és nem tudom hova kellene forduljak mert bárhová bejelentkeznék mindenki csak szemüvegfelirás stb-vel foglalkozik nem vállalnak .És Doktornő nagyon szimpatikusnak tünik nekem a folyamatos kedves válaszaival...:)Ha megoldható akkor hol tudnám megkeresi Önt?Magánrendelésen dolgozik Doktornő vagy "csak" kórházban?Válaszát előre is nagyon köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos ez év végéig egészen biztosan nem fogok tudni aktívan dolgozni és betegeket vizsgálni sem a kórházi szemészeti szakrendelésen, sem a magánrendelésen egyéb jellegű elfoglaltságaim miatt.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-22 12:56:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...