• Szivárog a gáz - Okozhat bajt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Címzett!

        Munkahelyemet egy, szűk légtérben dolgozom a falikazánnal. Én valószínűleg nem vettem észre semmit a megszokás miatt, de kollégáim mondják, hogy gázszagot éreznek. Igyekszek gyakran szellőztetni, de ez főleg télen nem mindig volt lehetséges.

        Szeretném tudni, hogy ez okozhat-e egészségügyi problémát, levertséget, hsonlókat.

        Köszönettel:

        Árpád

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gázszivárgás témában

        Kedves Kérdező,

        Igen a különböző vegyszerek belégzése okozhat levertséget, fáradékonyságot, egészségügyi problémákat.

        Tisztelettel,

        Dr. Kocsis Erika

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-05 22:02:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 15:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó