• Sumetrolim

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!

        Elnézést,hogy újra írok,de még nem kaptam választ:a problémám az lenne, hogy már hetek óta gyakori vizelési ingerem van. Elmentem a nőgyógyászomhoz, aki Sumetrolim gyógyszert írt fel. Azt mondta,hogy 5 nap és jobb lesz.Az 5 nap már elmúlt és semmi javulás. A doktor nő szerint menjek vissza a doktor úrhoz, vagy ilyenkor mi a teendő? Válaszát köszönöm, Ditte.

        WEBBeteg szakértő válasza a sumetrolim témában

        Kedves Ditte!

        A délelőtt folyamán megérkezett a válasza, remélem időközben megtalálta.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 14:45:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 09:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: