• Segítségkérés véleménynyilvánításhoz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem az, h. ezen az anonim felületen mindenki számára láthatóan hol írhatom meg a véleményemet, h. -sajnos a legtö esetben- milyen "más" orvosok hozzáállása a pszichiátriai kezeltek felé. Ugyanis gyakori tapasztalat, h. pl. érzelmi problémával küzdőket " szinte teljesen elmebetegnek" titulálnak".És szeretnék dátummmal, aláírásommal feltüntetve egy konkrét esetet az interneten feltüntetni. (Én leszek annyira diszkrét, h. az orvos nevét nem tüntetem fel, de megtehetném, h. lássa meg van a véleményem. Bár a kinyomtatott példányt elviszem neki, és el is beszélgetek vele erről, h. azért gondolkodjon el a dolgon) Tisztelettel: B. B. e-mail címem: [email protected]

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichiátria témában

        Kedves Beáta!

        A leginkább alkalmas lenne az Ön számára, ha egy blogot vagy egy fórumot indítana, hiszen ott leírhatja véleményét, és sorstársakat is könnyebben találhat.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-27 09:12:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 18:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: