• Szednem kellene gyógyszert?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/nő azzal akérdéssel fordulok önhöz h. a mai nap voltam az endokrinologián ahol a 3. mr leletem után az derült ki h. nekem van egy adenomám ami az utóbbi 3-4 évben a duplájára nőtt (ami most kb 4-5 mm)és nem tudom mi van most ezzel,mert semmi féle kezelési módot nem kaptam a Doktor nőmtől. Ezért szeretném megkérdezni az ön véleményét h. ilyen tünetekre nem kellene szedjek vmit amit pl. ezen az oldalon is olvastam h. van erre olyan gyógyszer ami megszünteti a daganatot és nem engedi visszanöni sem.Kérem mondja el észrevételét  és tanácsát ezzel kapcsolatban.

        előre is köszönöm segítségét

        köszönettel  Tibor

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Tibor!

        Ahhoz, hogy endokrinológusunk tudjon a kérdésére válaszolni, kérném, hogy  írja meg, hogy hol van az adenoma (melyik szervben), milyen panaszai, tünetei vannak, esetleg laboreltérései.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-26 10:50:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 14:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: