• Ilyenkor mi a teendő? 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!Nagyon szépen köszönöm az előbbi kérdésemre adott válaszát! Igaz abba nem gondoltam bele,hogy a vizsgálati eredmények nélkül,látatlanban nehéz beszélni.Annyit mondott még a Doktor Úr,h lényeges eltérést nem tapasztalt,de ő is javasolta a 24 órás vérnyomásmérést,amire jövő hónapban sor is kerül. És akkor majd konkrétabban rá fogok kérdezni a leletekre. Az utóbbi időben lázas nem voltam,és semmi komolyabb betegségem sem volt. Illetve fulladást sem érzékelek. Még 1x köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Nagyon szívesen! Kérdéseire kezelőorvosa biztosan készséggel válaszol majd.

        Üdvözlettel, Dr. Bene Orsolya

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 22:09:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 13:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: