• SŰRGŐS!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelet Dr Nő/Úr! Azt szeretném megudni mivel jobb szemem elvesztettem Retina leválás miatt.ezért jött hozzá nagyon sok betegség,3 éve 50%-os rokkantságit kapok,Most újabb betegségeim,Nyelőcső fekély,1hónapja műtöttek Strumma totál eltávolitással ami után Autóimmun betegséget állapitottak meg,és rá adásul a bal hangszállam fixált vagyis nem mozog ,Fiziko terápiát javasoltak,és gyógyszeres terápiát,Kérdésem Állapot rosszabodásra beadhatom kérelmemet,Sűrgős Űdv RIKA     

        WEBBeteg szakértő válasza a leszázalékolás témában

        Kedves Rika!

        Sajnos azt, hogy milyen mértékben csökken a munkaképesség az Ön esetében, vizsgálat nélkül nem lehet megmondani. A tünetek súlyossága alapján az Országos Orvosszakértői Intézet illetékes a leszázalékolás mértékének a megállapításában. A bizottság majd eldönti, próbálja meg.

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 14:42:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: