• Abortusz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        NOS DOKTOR UR AZ ÉN LEVELEMRE IS FOG VÁLASZOLNI?  Sajnos tegnap ota nem kaptam választ aki meg ma kérdez az igen Tisztelettel!az én problémám bonyolult január 12-én volt egy abortuszom majd ismét januárban22-én egészségügyi sajnos bent maradt valami. Februárban együtt voltam a párommal, majd 7-én...

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Hölgyem!


        Kérném legyen picit türelmes, hamarosan Ön is választ kap.
        A kérdésekre nem egy orvos válaszol, és csak ritka az, hogy még ugyanazon napon választ kap valaki a kérdésére, a dátumok mellett láthatja: "megválaszolva" és "érkezett" jelzőket, amivel el lehet különíteni a kérdéseket.
        A nőgyógyászati kérdésekre én is szoktam válaszolni, és a régebbi kérdésektől haladok az újak felé, tehát biztosan lehetetlen, hogy ma érkezett nőgyógyászati kérdésre már válaszoltam, de az Önére még nem.
        A kérdésekre egyébként 2-3 napon belül tudunk általában választ adni, ha bonyolultabb, és nagyobb tudású szakértőt kívánnak, akkor néha ez több időt is igénybe vehet.
        Amint találkozok a kérdésével a sorban, meg fogja kapni a válaszát, ne aggódjon, igyekszem minél hamarabb válaszolni.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 10:43:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 20:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: