• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Előszőr is elnézést kérek a zavarásért.Nem tudom,hogy jó helyen érdeklődőm-e de ha tud kérem segítsen ha ön nem tud akkor abban kérném a segítségét,hogy hol tudnék felvílágósítást kapni. Mozgásszervi betegségemből kifólyolag februárban szanatóriumban voltam.Az lenne a kérdésem,hogy ez kizárja-e a légzószervi szanatóriumot vagy nem.Mível asztmás és allergiás is vagyok minden évben voltam ami nagyon sokat segítetett az állapotom szinten tartásán.S most kétségbe vagyok esve,hogy mi lesz ha nem mehetek.Válaszát várva. Köszönettel:Zsuzsa

        WEBBeteg szakértő válasza a szanatórium témában

        Kedves Zsuzsa!


        A kettő nem zárja ki egymást, ha 4-6 hét eltelik a két kezelés között. Illetve, ha rehabilitációs osztályra megy, akkor nincs ilyen garanciális szabály, akkor nem kell eltelnie ennyi időnek sem.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 19:56:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 09:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó