• Lágyékduzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr!

        Lágyékom jobb oldalán nehezen kitapintható duzzanat jelent meg. Összehasonlítva a másik oldalammal észrevettem, hogy a bőrt széthúzva rajta az ereim is láthatóvá lesznek, míg a bal oldalamon nem. Nem fáj, nyomásra sem. Más "klasszikus" nyirokcsomóm közelében nem érzékelek hasonló duzzadást, lázam nincs, testsúlyom állandó.

        Kérem, tanácsoljanak valamit, sajnos elég ijedős vagyok az egészségemet illetően, pláne ha ilyen kínos helyen történik valami.

        Tisztelettel: Papp János

        WEBBeteg szakértő válasza a lágyékduzzanat témában

        Tisztelt Kérdező!

        Lehet mégis egy kis nyirokcsomóról van szó. De ha olyan nehezen kitapintható, akkor biztos nem kóros. Ha nagyon aggasztja a dolog, kérhet egy ultrahangvizsgálatot erre a területre.

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-23 23:50:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 13:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdv Egy hete jelentkezett a panaszom mikor leültem nagy dolgomra, szúró érzést éreztem a végbelemben vérzés nincs. Néha nagy dolog előtt viszket a végbelem. Esetleg valami krémet tudna ajánlani vagy hogy mi lehet ez?
        Tisztelt Doktor úr! Ritkán, évente-kétévente előfordul velem egy nagyon erős görcsös állapot, amit nyelésnél tapasztalok. Tehát minden nyelésnél, mintha egy gombócot nyelnék le. Van egy alapfájdalom ilyenkor, ami közepes erősségű, és...
        Kedves Doktor Úr! A fül-orr gégészeten heveny garatgyulladásra Azi Sandoz 500 mg-os antibiotikumot írtak fel 18 napja. A gyógyszer szedése után nagyon savas, keserű lett a gyomrom. Juta-Vit probiotikumot szedtem 1 hétig (16 db-ot), Ventert és...
        Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy voltam az utóbbi 2 évben sima hcv tesztem ez sajnos mind a két esetben pozitív lett . Majd ezután 2 x történt pcr kimutatás ami viszont nem detektálható volt tehát vírus nem volt a...
        Jó napot kívánok. Friss koponya ct.n vagyok túl. Eredmény.: -A hátsó scala szabad. A IV.kamra kozepallasu, normál tágassagu. A supratentorialis kamerarendszer nem tág. A kozepvonal a helyén van. Az agyálomanyban vérzés vagy más kóros...
        Kb 1 éve már, hogy folyamatosan bélgázzal küzdök, minden nap, voltam laktoz, laktuloz terhelés teszten, illetve hasi ultrahangon is, semmi nem mutatott eredményt. Az ovrosom szerint minden rendben van, de nem multak el a bélgázok, tanácstalan...
        Tisztelt Dr.Úr! Már lassan 2 éve próbálkozunk babával de eddig sikertelenül.35 eves vagyok,még nincs gyermekem.Hormonvizsgálat,andrológiai vizsgálat,HBA teszt,PCT teszt rendben. Nőgyógyászati ultrahang vizsgálat során az alábbi leletet...