• Kérem valaszoljon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        en mar eleg sokszor feltettem ezt a kerdest d sajnos meg nem kaptam ra valaszt!a kerdesem:1 eve ezelött volta  egy fiuval vedekezes nelkül nem elvezett el bennem es en uttana azonnal alaposan kimostam magam azt hogy ö beteg volt e nem tudom nem nagyon merek tesztet csinaltatni mit gondol igy is ellehet kapni a betegseget??????????????????????

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Egy fontos dolgot nem írt le, hogy milyen betegségtől tart ennyire. Milyen tesztre gondol?

        Ha az AIDS-re gondol, azt sajnos el lehet kapni ilyen formában a szexuális partnertől. Bár lehet AIDS tesztet kapni a patikában is, de ettől sokkal megbízhatóbb, ha elmegy egy AIDS-szűrésre, amit meg tud kérdezni az ANTSZ-ben, hogy hol végeznek Önhöz legközelebb.

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 10:55:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 06:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: