• Góckutatás-immun

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Góckutatás-immun
        2009-02-19 15:25:22
         

        Tisztelt Dr úr/nő!
        Érdeklődni szeretnék hogy gockutatásra és a vérképem pontos diagnosztizálására hová mehetnék Önök szerint....(sok helyen vizsgáltak de a megfelelö helyen még nem voltam! ...egy jo belgyógyász vagy immunológus kéne szerintem! Önök szerint??)
        problémám:feltételezett RA- tüdöfibrozisos érintettséggel,ami még nincs diagnosztizálva de a tünetek megegyeznek (visszatérö reumás láz,rossz közérzet,sulyvesztés,idönként erős izületi és izomfájdalmak..... gócokat szeretnék ujjra kerestetni (a fogászati gocoktol és a torokmandulátol már több honapja megszabadultam,de nem javulok),jelenleg medrolt szedek.20mg/nap 37éves férfi vagyok..
        ...várom válaszukat! köszönettel Csekő L.Harri

             
         

        Tisztelt Kérdező!

        Szerintem egy jó belgyógyász-reumatológus orvosra van szüksége! Ha megirja, hogy hol lakik, akkor szivesen ajánlok valakit, vagy itt Debrecenben is szívesen megnézzük a Reumatológiai Tanszékünkön!

        Tisztelettel:

          Dr. Szamosi Szilvia            ....elözzmények!

         

        ...folytatás   :)

        ...köszönöm vállaszát,én Gyöngyösön lakom,és kérem ajánljon valakit aki tapasztalt és segithet nekem!!köszönöm   Cselő L:Harri

        WEBBeteg szakértő válasza a góckutatás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Budapesten dr.Kiss Emese docensnőt tudnám ajánlani az ORFI-ban, aki kollégám volt a Debreceni Egyetem III.Belklinikáján.

        Tisztelettel:   Dr. Szamosi Szilvia

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-21 18:31:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 06:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...