• Általános kivizsgálás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértők!

        A kérdésem, hogy van-e lehetőség egy általános, de átfogó kivizsgálásra, akkor ha nincs panaszom, de a magam megnyugtatására jó lenne, mivel annyi rosszat hall az ember. Kérdésem még, hogy mi ennek a menete, hova kellene elmennem először, illetve milyen vizsgálatokat kéne elvégezni, hogy elég átfogó legyen, de azért tulzásba ne essek.

        Köszönettel:

        Dani

        WEBBeteg szakértő válasza a általános kivizsgálás témában

        Kedves Dani!

        Természetesen van rá lehetőség. Először keresse fel a háziorvosát, aki megvizsgálja Önt, és tud kérni egy részletes labortvizsgálatot is. Beszélje meg vele, hogy a kapott eredmények és a kérése alapján mit tanácsol, és kell-e, érdemes-e további kivizsgálást igénybe vennie. Amennyiben szakorvosi segítséghez fordul, sok esetben beutaló szükséges, amelyet szintén a háziorvostól kaphat.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-09 10:44:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 06:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?