• Csomó a hónaljban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Van egy fájdalmas csomó a hónaljam és a mellem között, bal oldalt. Fáj a torkom, be vannak dagadva a nyaki nyirokcsomóim főleg a bal. Azt szeretném tudni, hogy a hónaljamnak is ehhez a megfázáshoz van köze, vagy az attól független? Előbb volt a hónaljamban a csomó, mint a torokfájás, de a mellkasom is fáj, ha köhögök. Köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a csomó a hónaljban témában

        Kedves Kérdező!

        A leírtak alapján sajnos nem lehet eldöneni, hogy mitől van a csomó a hónalj és az emlő között, több oka is lehet. Mindenképp keresse fel a belgyógyászatot, illetve előbb a háziorvosát.

        Üdvözlettel:
        Dr. Nagykálnai Tamás


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-05 09:28:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: